Fietsactie SGHA heren 4 voor KIKA!

kikasgha-logo

JousterToerOver exact 6 maanden is het zover! Op maandag 1 mei rond de klok van 9.00 uur vertrekt een delegatie van waterpolo SGHA heren 4 vanaf ‘De Merk’ in Joure op de fiets naar Berlijn. Het doel is om vijf dagen later op de middenstip van het Olympisch stadion in Berlijn te staan.
berlin

Er zal worden gefietst voor de stichting KIKA en SGHA. SGHA is namelijk sinds 1 januari officieel partner van de stichting KIKA.

Tevens is het streven om iedere dag een waterpolowedstrijd te spelen tegen een waterpolovereniging die op de route ligt. De eerste contacten zijn hierin gelegd en op maandag 1 mei spelen de heren om 16.00 uur een wedstrijd tegen het team van WSG ESTA uit Emmen. Na deze wedstrijd dienen de heren hun zadel nog even te bestijgen voor een slordige 40 km om vervolgens hun kampement op te slaan over de ‘grens’ in Duitsland.

Diverse partijen hebben al aangegeven iets te willen betekenen om deze actie tot een succes te maken. Zo heeft Koeriersdienst Meije Brouwer reeds een volgbus beschikbaar gesteld waarin de tenten, een reservefiets en diverse andere spullen in kunnen worden vervoerd.

De fietsroute zal worden gestart op De Merk in Joure vóór de nieuw te openen winkel van fietsenzaak Profile Leo Brouwer. Rondom de start zullen ook nog wat nader uit te werken acties worden georganiseerd.

Om de heren met een goed gevoel te laten vertrekken hopen zij uiteraard op jullie financiële steun! Dit kan onder andere door een eenmalige donatie te doen. Er kan worden gekozen voor de volgende bedragen:

5 euro, 10 euro, 20 euro, 50 euro, 100 euro of 250 euro.

Deze bedragen kunnen via ideal worden overgemaakt.

 

Na het invoeren van het bestelformulier klikt u op “Doneer en Betaal”. U wordt automatisch doorverwezen naar iDEAL om uw betaling te kunnen doen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Ik steun deze actie en

  • Uw telefoonnummer en e-mail adres worden alleen gebruikt om te informeren over uw donatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.